Selasa, 15 November 2011

(Pojok Lelayu) : Yusnita Febri In Memoriam

Innalillahi wa innailaihi rojiun

Pojok Lambe mau isuk oleh SMS tekok dherek-dherek Multipliers sing nyritakno lek sedhulur MP jenenge Yusnita Febri utowo sing biasa diceluk Febri wis tilar dunio (berpulang ke rahmatullah). Jare arek-arek, tilar dunione polahe mendadak wathuk pas online mau bengi.


Jelase pojok lambe kaget banget, polahe wingine sik bales-balesan komentar nok Multiply.  Mestine sing ditinggal yo podo sedih kabeh polahe dhe'e iku arek sing apik. Salah siji blogger sing paling apik lek jare Pojok Lambe. Dhe'e mesti dadi informan paling apik. Opo-opo sing rame nang alam maya lek pas aku gak online utowo pengen singitan sik tekok alam iki. Lha sing paling tak eling pas dhe'e ngeke'i kuliah SMS sing sampek ngebek-ngebeki inbox konco-koncoe...isie soal-soal ngeblog sak etikane. Sakjane yo rodok pegel, tapi akeh benere se dadi yo diamalno ae rek.

Pojok Lambe yo tau kopdar ambek Nita pas dhulin nok Jakarta wulan Juni winginane. Dhe'e ancen nduwe masalah ambek parungonane (pendengaran), tapi dhe'e tetep pede (percaya diri) lan nyemangati konco-koncoe sing nduwe masalah sing podho nok situs blogspote. Yok opo-yok opo dhe'e tetep konco paling apik, ratu kopdar paling asik sing tau tak temoni. Pendhekane dhe'e konco paling apik lah.

Mugo-mugo amal ibadahe ditompo ambek Gusti Allah Kang Murbeng Dumadi, kekurangan ambek salah-salahe disepurani lan kubure dijembarno.

Yusnita Febri, kabeh konco sayang awakmu 

Amien

Pojok Lambe
16 Nopember 2011

16 komentar:

  1. Nang Blogspot : Yusnita Febri pisan

    BalasHapus
  2. Tiap baca rulisan untuknya mewekkkk :((

    BalasHapus
  3. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,
    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,
    mendadak kangen mbak nita..
    walopun blom kopdar :-((

    BalasHapus
  4. nga ngerti Mas..coba di translate

    BalasHapus
  5. Hehehe..intinya sama saja dg posting lain di MP jeung..cuma ini vernacular, jadi nggak diterjemahkan Hehehe

    BalasHapus
  6. Iyo, komen OOTe mesti dikangeni

    BalasHapus
  7. Kok gak sekalian kopdar ama cak nono?

    Yah, itu sapa an terakhir Almarhumah Mbak Nita buat aku, di QN yang aku buat tanggal 8 November 2011. Tanggal 10 November 2011 Almh mbak Nita juga menyempatkan berkunjung ke lapak multiply ku tapi hanya ngintip saja tanpa menyapa.

    Selamat jalan mbak, semoga dilapangkan kuburnya, diampuni segala dosa-dosanya. diterima segala amal ibadahnya. Amin

    BalasHapus
  8. Amiiin
    Aku wis tau kopdar kok Juni winginane..

    BalasHapus
  9. Haduh... ra iso ngomong opo2 mneh aku ... minta izin untuk direct postingan ini ke postinganku kang... sekalian klo mbak anaz blum minta izin aku minta izin untuk masukkin ke daftar Obituari... matursuwun sanget kang... :)

    BalasHapus