Selasa, 27 September 2011

(Pojok Lambe) : ATI

Ati onok loro
Sing kethok moto
Sing kethok roso
Sijine iso loro
Sijine iso nelongso
Sithuk kelaran golek tombo cepet
Tapi..
Sing sithuk iki kelaran yok opo nambanine


Pojok Lambe 
27 September 2011

6 komentar:

  1. Gol'ei dingklik sik

    *dingkliknya Mbak Evie *ops
    :D

    BalasHapus
  2. Monggo..mumpung sik sepi hehehee

    BalasHapus
  3. Nek loro ati iku, nggarai merem melek moh ngising.. hehehee

    BalasHapus
  4. Hehehe..... Haryo kudu ditukokno Dulcolax ndisik cak.

    BalasHapus