Jumat, 23 September 2011

(Pojok Lambe) : LALI....

Sugeng enjang dherek.
Yok opo kabare kabeh?

Onok siji sing lali tak atur nang blog iki. Konco-konco podo sambat soale gak isok komen nang enggon anyarku iki. Aku yo sempat bingung se, opo'o yo? Lho, kok isok yo? Padahal onok sing isok mlebu ambek komen mrene. Lha ndilalah mau iki ket ae aku ngecek settingane, sempat bingung golek-golekane aku. Maklum sik nubitol.

Kirane yo aku durung ngatur settingan gawe everyone (including anonymus), cuma sing registered ae sing diset. Yo wis lah tak setting ulang ae kabehe iki. 

Dadi wis iso dileboni komen gawe sopo ae ngono yo....Sepurane sing uakeh.

Wis iki sik..Sugeng enjang nedho nrimo


Pojok Lambe

6 komentar:

  1. ora opo2 mas, sepurane ditrima dengan baik hihihi

    BalasHapus
  2. wkwkwk....
    disepurake lah ^_^

    *testing*

    BalasHapus
  3. @*Ita Art : hehehehee,...matur nuwun

    BalasHapus
  4. IBlis : njih...testing diterima

    BalasHapus
  5. sip-sip....aku yo nduwe cak mbanyumasan ndik blogspot...wes suwe rak nulis mbanyumasan

    BalasHapus
  6. Waduh monggo dipacul wae..hehehehehee

    BalasHapus